Ugrás a tartalomra
Főoldal
KÖRnyezetvédelmi INFOrmáció

Keresés űrlap

  • English
  • Magyar
  • Főoldal
  • Hírek
  • Lexikon
  • Adatbázisok
  • Térképek
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
    • Interaktív térképek
  • Képtár
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
    • Egyéb
  • DST
    • Jogi háttér
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
  • E-tanfolyam
    • Jogi háttér
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
  • Kapcsolat
  • KÉR
    • Képtár
    • Lexikon
  • Belépés
E-tanfolyamok: Gyakorlati alkalmazás >

Vegyianyag-monitoring fizikai-kémiai módszerekkel

REACH Fizikai-kémiai mószerek vegyi anyagok REACH szerinti jellemzésére
  • PDF icon Vegyi anyagok fizikai-kémiai jellemzése, REACH
OECD Guidelines for the Testing of Chemicals: Physical-chemical properties OECD ÚTMUTATÓK: vegyi anyagok fizikai-kémiai tulajdonságai
  • Microsoft Office document icon Vegyi anyagok fizikai-kémiai jelemzése, OECD
OECD - REACH OECD tesztek vegyi anyagok jellemzésére I.
  • PDF icon Olvadáspont_1992.pdf
  • PDF icon Forráspont_1992.pdf
  • PDF icon Sűrűség_1992.pdf
  • PDF icon Gőznyomás_1992.pdf
  • PDF icon Felületi feszültség_1992.pdf
  • PDF icon Vízoldékonyság_1992.pdf
  • PDF icon Megoszlási hányados_1992.pdf
  • PDF icon Lobbanáspont_1992.pdf
  • PDF icon Szilárd anyagok gyúlékonysága_1992.pdf
  • PDF icon Gázok gyúlékonysága_1992.pdf
OECD - REACH OECD tesztek vegyi anyagok jellemzésre II.
  • PDF icon Öngyulladási hajlam_1992.pdf
  • PDF icon Robbanékonyság_1992.pdf
  • PDF icon Öngyulladási hőmérséklet_1992.pdf
  • PDF icon Szilárd anyagok relatív öngyulladási hőmérséklete_1992.pdf
  • PDF icon Oxidálódó hajlam_1992.pdf
  • PDF icon Polimerek molekulatömeg-eloszlása_2000.pdf
  • PDF icon Polimerek kismoltömegű frakciójának aránya_2000.pdf
  • PDF icon Polimerek oldhatósága, extrakciója_2000.pdf
  • PDF icon Folyadékok oxidálhatósága_2004.pdf
Vegyi anyagok analízise Vegyi anyag szerkezetének, összetételének, tisztaságának jellemzése
Vegyi anyag monitoring a környezetben
Vegyi anyag monitoring az élelmiszerekben

©Krata Kft. 2009 | drupal.org | Honlaptérkép